Billige racercykler til børn – Gode tilbud og udsalg

Gå direkte til tilbudet »

    

I cykelverdenen er der mange forskellige typer af cykler. Der findes hverdagscykler til at cykle i skole og arbejde på, sportscykler, blandt andet mountainbikes og racercykler, cykler til børn, transportcykler og mange andre. Cyklerne produceres så de tilpasser det helt bestemte formål.

Den største og mest åbenlyse forskel på cykler findes mellem cykler til henholdsvis damer og mænd samt voksne og børn. Damecyklen skiller sig eksempelvis ud ved ofte ikke at have et overrør, og hvis det findes, et meget lavt overrør. Dette kommer af, at kvinder i gamle dage skulle kunne let og elegant skal kunne hoppe op på cyklen med nederdel og kjole.

Racercykler

En af de mest solgt og populære sportscykler, der findes på markedet er racercyklen. Racercykler kommer til både børn og voksne, men primært til drenge og mænd. Cykelsporten er også mest udbredt hos det mandlige køb.

Racercykler er lavet specielt til høj hastighed, hvilket betyder at hele stellet og alt udstyret til cyklen er lavet at materiale, som gør cyklen så let som muligt. Dækkene på racercykler er derfor smalle, da rullemodstand og luftmodstand skal være så minimal som muligt. Derfor sidder rytteren også i foroverbøjet stilling på cyklen, da det netop giver lav vindmodstand.

Racercykler bruges til sportsbrug til både professionelle og amatører, og kan være både billige og dyre alt efter kvalitet. Mere herom nedenfor.

Racercykler til voksne og børn

For amatører er cykelsporten et godt familieforetagende. Det er nemlig en god måde at kombinere sjov og motion mellem børn og voksne. Specielt børn er vilde med farten og vinden i håret på landevejen. Og de voksne nyder den hårde form for motion, der stadig er underholdende og sker i cykelklubber med godt sammenhold.

Cyklerne kan købes i flere størrelser. Til børn skal hjulene være en smule mindre og så skiftes ud, når børnene vokser fra dem.

Billige racercykler og cykler på tilbud

Cykelsporten er som mange andre sport ikke blot en motionshobby men en livsstil. Der puttes derfor ofte mange penge i racercykler, hjelme og andet udstyr, når far og børn skal ud på landevejene og cykle om kap. Derfor er det rart, at både cykelhandler på internettet og i fysiske butikker ofte har udsalg, hvor racercyklerne sælges på tilbud.

På tilbud eller udsalg kan cyklerne købes med besparelser på op til flere tusinde kroner. Og da en god cykel koster op 10.000 kroner, kan det være en god idé at lede efter gode tilbud. Sporten er ikke billig, så racercykler og udstyr til sporten, som er på tilbud er ofte meget velmødt af de cyklende entusiaster.

Cyklerne kommer i mange forskellige prisklasser. Der findes både meget billige og meget dyre cykler, og kun en selv vælger kvaliteten. Dette er endnu en grund til at vælge en racercykel på tilbud, så man kan få god kvalitet til lidt billige penge.

Cykelsporten – Tour de France

Der er ingen tvivl om, hvilke uger på året, der ses flest racercykler på kortest tid. Det er nemlig de tre uger i juli måned, hvor Tour de France cykles af verdens bedste cykelryttere.

Cykelløbet blev kørt første gang i 1903, og er i dag verdens hårdeste og mest prestigefyldte cykelkonkurrence, som findes. Cykelløbet varer i tre uge, hvor cykelrytterne kører deres racercykler igennem Frankrig alle ugens dage med undtagelse af få hviledage.

Og millioner af mennesker kommer for at se cykelrytterne. Og for langt de fleste gør det intet, at synet er fra de billige rækker, så længe de kan opleve stemningen og se rytterne så tæt på.

Cykelsporten er både elsket og hadet. Det skyldes sportens problemer med doping. Der er hvert år ryttere, som fratages retten til at cykle i konkurrencer grundet doping.

 

Gå direkte til tilbudet »

    

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment