Converse sko All Star tilbud – OX, HI, Light HI

Gå direkte til tilbudet »

   

Converse All Star – skoen der aldrig går af mode. Her har du en masse brugbar information omkring de forskellige modeller af all star skoen, her under OX, HI og LIGHT HI.

I over 100 år har Converse sko været en stor del af gadebilledets fodtøj på en utrolig bred række af mennesker verden over. Alt fra store basketball stjerner, til hippe skatere til konfirmander på blå mandag ses med den ekstraordinære populære sko. Det er i dag en sko, som er verdenskendt grundet dens funktonalitet og hippe look. Det er en sko lavet af kanvas, og skoen er med gummisåler.

Oprindeligt er skoen lavet til at spille basketball i, og specielt i 1970’erne og 1980’erne blev den populær på det grundlag. Men faktisk var Convers sko populære spillesko siden begyndelsen af 1920’erne, hvor den kendte Chuck Taylor begyndte at bruge skoen som sin foretrukne spillesko.

I dag fås Converse All Stars i alle farver, mønstrer og illustrationer, og anvendes i dag primært som en hverdags sneakers. Der findes alt fra den oprindelige Converse All Star til OX modellen til Star Hi og Star Light Hi modellerne. Skoen koster fra ca. 600 kr., men er ofte at finde på tilbud.

Historien bag Converse All Star

Historien om den populære sko går mere end 100 år tilbage. Mere præcis tilbage til 1908, hvor Marquis Mills Converse etablerede virksomheden ”The Converse Rubber Shoe Company” i Malden i Massachusetts. Siden da begyndte virksomheden så småt at producere de første kollektioner til sportsbrug, og i 1917 var den første basketball sko ”Converse All Star” klar til at komme på hylderne.

I mange år blev skoene primært brugt til sportsbrug. Dog blev skoene også solgt til Amerikanske militære luftvæsen og senere begyndte private også at købe skoene til hverdagsbrug. I 1960’erne begyndte amerikanske skatere og folk med mere hip kultur at købe sko med et mere aflsappet look. Her blev Converse All Star en populær sko at købe, da de passede perfekt ind i til vibet på den amerikanske vestkyst.

Siden da er virksomheden blot vokset og vokset. De kunne fejre et salg på 500 mio. par sko, da Converse havde 75 års jubilæum i 1992. Skoene fås ikke længere kun i sort, hvid og beige, men i et utal af farver og mønstre. I dag er det sågar muligt at designe din egen Converse sko på deres online hjemmeside, hvor der også ofte er gode tilbud at finde.

Converse All Star Hi

Hi modellen er den oprindelige Converse model. Hi har skæfte på skoen, der går til nederst på skinnebenet. Hi er en model, som både sælges i med den oprindelige høje gummibund, men også med en lavere bund, der gør skoen mere feminin. Denne model kaldes Light Hi. Hi fås i et utal af farver alt efter smag. Ofte er Hi at finde på tilbud.

Converse All Star Light Hi

Grundet efterspørgsel på en mere feminine udgave af den oprindelig udgave af All Star, giver Converse det tilbud, at man kan købe en Converse sko med lav bund. Denne model kaldes Light Hi. Her er gummibunden kun en cm. høj. Light hi passer perfekt til pigernes små fødder, som nemt kan komme til at virke store i de oprindelige All Star modeller. Light Hi er en smule dyrre end eksempelvis OX og almindelige Hi, men kan findes på tilbud.

Converse All Star OX

Converse All Star OX er en god sommersko. OX modellen adskiller sig fra den oprindelige All Star Model ved at den intet skæfte har. Skoen er lav, men derudover er OX mage til de oprindelige All Star. OX har stadig den høje gummibund og er lavet kanvas stof. OX modellen udbydes derudover med læderlook, der gør den mere feminin. Også OX modellen er at finde på tilbud flere steder online.

Gå direkte til tilbudet »

   

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment