Cykellås test cykellåse til mtb godkendt kæde forsikringsgodkendt lås cykel

Gå direkte til tilbudet »

        

Har du en dyrebar cykel eller blot en cykel som du ikke kan undvære og som du er afhængig af hver dag?

Så er det meget vigtigt at du har en forsikringsgodkendt cykellås, så du er sikker på at din cykel er forsvarligt låst og at du kan få udløst en forsikringspræmie hvis du skulle være så uheldig at få stjålet din cykel. Der findes efterhånden rigtig mange forskellige cykellåse, heldigvis er rigtig mange af dem også godkendt af forsikringerne, så man kan få penge hvis ens cykel bliver stjålet.

Alle cykellåse går gennem forskellige tests, da der stilles forholdsvis højekrav til forskring godkendte låse. Derfor er de fleste kædelåse ikke godkendte, men det er faktisk en skam. En kombination af en ringlås og en kæde lås er nemlig den bedste sikring. Sætter man en almindelig cykellås på cyklen er man sikker på at ingen kan cykle væk på cyklen, men tilføjer man dertil en kædelås kan man låse din cykel fast til en lygtepæl, et cykelstativ eller lignende og derved er man dobbelt sikret.

Rigtig mange mountainbike ryttere ønsker ikke at have en almindelig lås på deres cykel, så derfor er flere forsikringsselskaber begyndt at få testet kæder og spirallåse, hvilket har medført at flere og flere godkender spiral låse og kædelåse som forsikringsgodkendte cykellåse.

En wirelås som er tyk nok kan nemt benyttes på en mtb cykel, racercykel eller lignende cykel hvor man ikke ønsker at køre med en rigtig lås, som en ringlås eller lignende. Dog er det vigtigt at man lige forhøre sig ved sit forsikringsselskab om de vil godkende den lås man har erhvervet sig og hvad der evt. skal til for at de vil godkende cykellåsen. Nogen vil dog sige at det er bedre at ens cykel er låst fast til noget stationært end at den er forsikret og det kan de på sin vis have ret i. Det er bare træls at få stjålet en cykel til 50.000 fordi man synes at en almindelig cykellås til mtb var grim og derfor kun kørte med en spiral, kæde eller wirelås.

Gå direkte til tilbudet »

        

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment