DC streetwear – DC sko, t-shirts, caps

Gå direkte til tilbudet »

   

DC streetwear og DC sko er et datterselskab til Quicksilver, men DC blev oprindelig startet af to personer, som opbyggede firmaet omkring markedsføring ved sponsorering af skatere, bmx, motocross og andre ekstrem-atleter.

DC laver alt inden for streetwear, deres største marked er sko, men af andre populære ting i Danmark kan også nævnes deres fede caps, samt flotte t-shirts, ofte med deres karakteristiske DC logo på brystet.

DC mærket blev grundlagt i 1993 og hvad de startede med at sælge ved jeg desværre ikke, men det skulle ikke undre mig hvis det var sko og t-shirts som mange andre mærker altid har startet med.

Stilen DC har lagt er meget ungdommelig og lidt undergrunds-agtig med løst siddende t-shirts, lidt baggy jeans og store caps, alt sammen broderet med det ikoniske DC logo.

Du kan finde DC sko, t-shirts og caps mange steder og i rigtig mange butikker landet over, men de bedste priser på DC streetwear finder du helt sikkert online. Blandt andet Streetammo.dk, som jeg samarbejder med sælger billigt DC streetwear som sko og fede caps – DC t-shirts og meget andet streetwear.

Gå direkte til tilbudet »

   

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment