ghd glattejern, ghd iv styler pink tilbud pris

Gå direkte til tilbudet »

    

ghd: what a girl wants

Ingen pige med kort, mellem langt eller langt hår vil nogensinde kunne undvære et glatte jern fra det britiske brand ”ghd”, når først de har prøvet eller ejet et. Specielt deres iv styler glattejern er meget populært.

Det er uden tøven, at glattejernet kaldes verdens bedste af både kendisser, frisører og helt almindelige mennesker, der ønsker et lækkert hår.

Glattejernet giver et utal af muligheder for forskellige frisurer, og kan endda købes til en god pris mange steder online. Der er ingen undskyldninger- alle kvinder fortjener en ghd iv styler, som skåner håret samtidig med at være praktisk, nem at betjene og giver de flotteste lokker til både hverdag og fest

Historien om ghd

ghd er en af verdens mest succesrige virksomheder inden for produktion af glattejern. Virksomheden er yderst innovativ og formår år efter år at bevare deres plads som markedsleder på det store marked med diverse former for hårprodukter og hårstylers.

ghd er forkotelsen af ”Good Hair Day”. Virksomheden blev grundlagt i 2001, og på kun godt 10 år har virksomheden opnået at blive de bedste på markedet og levere de bedste glattejern til alle hårtyper.

Det var de tre iværksættere Martin Penny, Gary Douglas og Robert Powls, som stiftede ghd. Succesen blev blandt andet nået ved at de tre mænd solgte deres glattejern i eksklusive frisørsaloner, hvor kunderne havde lyst til at prøve nye og anbefalede produkter.

De kendte elsker ghd glattejern

I dag er det ikke kun Londons øverste damer, der benytter sig af gjattejern fra ghd. Det er nu også nogle af verdens mest kendte kvinder. Heriblandt Madonna og Jennifer Aniston.

Men her stopper det ikke. ghd har nemlig formået at lave et produkt, der ikke kun er af fremragende kvalitet, men også har en pris, så de fleste kan være med. Et glattejern fra ghd koster omkring 1000 kr. afhængig af model og diverse tilbud. Ofte kan glattejernene nemlig findes på tilbud, så de på den måde bliver mere budgetvenlige.

Med et ghd glattejern er du sikret et velfungerende og brandlækkert produkt i mange, mange år.

Favoritterne

Det afhænger af hårtype og smag i udseende, hvilket glattejern som passer perfekt til netop dit hår (og badeværelse!). Der findes flere forskellige modeller og flere forskellige farver. Alt efter kampagner tilbyder ghd eksempelvis glattejern i farverne pink, blå, guld og med leopardmønster.

En af de mest solgte glattejern fra ghd er den klassisk ghd IV styler, der både fås med de traditionelle varmeplader, med store varmeplader og helt små plader til de korthårede piger og drenge. Ghd IV styler i pink er et af de mest roste glattejern af både danske og udenlandske frisører og de forhandles i mange forskellige saloner rundt om i landet.

Mange frisurer med en iv styler

ghd glattejern er ikke bare et glattejern men en styler. Med et enkelt produkt kan du ikke bare opnå et perfekt glat og glansfuldt hår, men også lave lækre krøller og diverse frisurer.

På mange sociale medier, eksempelvis youtube.com, har ghd givet mange forslag til hvordan du laver flotte frisurer til både hverdag og fest. Det er videoer, som tager dig skridt fra skridt fra det våde hår efter vask til en færdig frisure. Her anbefales både hvilke produkter, der er praktiske at bruge i forhold til den gældende frisure og hvordan man nemmest får det bedste resultat med sit glattejern.

Et ghd glattejern er altså ikke kun et glattejern. Det er en styler, der giver dig muligheden for at lave lækre frisurer via varmeplader på en sådan måde, at varmen skader dit hår mindst muligt.

Et køb man ikke fortryder. Køb et pink glattejern eller en iv styler i en anden farve allerede i dag og mærk glæden ved leveringen i morgen.

Gå direkte til tilbudet »

    

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment