iPad 2 pris – Priser på Apple iPad 2

Nu er den nye iPad 2 lanceret fra Apple. iPad 2 kommer til Danmark d. 25/3, hvor efter priser vil være at finde på denne side. Prismodellen på iPad 2 vil i høj grad følge priserne fra iPad 1.


Når vi nu er ved Apple og iPad 2, har du så langt mærke til hvor mange fans de er ved at få i generelle befolkning i Danmark? iPad, iPhone og Apple er blevet kendte ord og udtryk. Derfor er mange forhandlere også begyndt at sælge iPads og andre Apple produkter og jo flere der sælger fx iPad 2, desto mere konkurrence er der på markedet og derfor er det nemmere at få en rigtig god pris på den nye Apple iPad 2. Vi vil i en nær fremtid sammenligne priser på iPad 2 konsoller.

Køb en iPad 2 fra 25/3

Apple har annonceret at du fra d. 25/3-2011 kan købe deres nye iPad 2 efter samme pris model som den gamle iPad.

Find priser på den nye iPad 2 her på siden. Vi samler priser og tilbud fra forskellige forhandlere af Apple iPad 2. Find den bedste pris her og køb online til en fornuftig pris.

iPad 2 hype

Rigtig mange unge (Og såmænd også ældre) går total i selvsving over Apples produkter. Først var det iPod (I mange forskellige versioner og modeller), så iPhone (1, 2, 3 og 4), så iPad og nu den helt nye iPad 2.

Hypen over den nye iPad er allerede på få timer vokset helt enormt meget og der findes allerede nu rigtig mange søgninger på iPad 2 og iPad 2 priser.

i fan og fanboys af Apple iPad 2

Der findes efter hånden tusindvis af i-fans også det man vil kalde fanboys af Apples produkter og skaren af iPad fans eksplodere nu efter lanceringen af iPad 2 og efter det er kommet frem at priserne vil blive de samme som på den nu gamle iPad.

Jeg synes det er i orden at være fanboy, men så skal man også kunne indrømme det og kunne se at andre vare på nogle punkter er bedre en Apples, men det er ikke altid fanboys vil det.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment