Soone S2one bukser jeans trøjer tøj billige tilbud og køb på udsalg

Gå direkte til tilbudet »

    

Soone eller s2one om man vil er et populært streetwear mærke som udemærker sig i fede designs på jeans og trøjer til vildt gode og billige priser.

S2one finder meget af deres inspiration i den asiatiske undergrundskultur. Derfor har deres bukser nogle vildt fede print og er kanon billige. Da der produceres enorme mængder af soone tøj, her under jeans, bukser og billige trøjer er det muligt at købe det meste på tilbud eller udsalg online.

For bare at nævne lidt af det s2one tøj som streetman.dk kan finde på at lave gode tilbud eller holde udsalg på, med helt vilde priser er følgende Soone modeller:

  • Soone ‘Black Box’ Trøje
  • S2one ‘Adare Denim’ Jeans
  • Soone ‘Ronin 2’ Trøje
  • S2one ‘Yoto Box Denim + Samurai’ bukser
  • Soone ‘Yoto Chic Edition Box Denim + Samurai’ Jeans

Det fedeste ved soone og s2one er at de godt kan lide at få solgt både jeans og trøjer online. Derfor kan de godt sælge lidt billigere til online shops, så de kan lave et kanon udsalg eller lignende på trøjer, bukser eller fede street jeans.

Køb dit nye soone bukser og trøje der matcher online i dag. S2one henvender sig mest til mænd, men jeg har faktisk set enkelte piger rende rundt i både bukser og trøjer fra soone, men om det er deres kæresters tøj de har lånt eller deres eget det tør jeg ikke svare på.

De fleste street butikker med respekt for sig selv er inden for de sidste par år begyndt at sælge s2one bukser og jeans rigtig billigt, for at kunne være med på den stigende trend om at købe alt på tilbud eller udsalg.

Soone eller S2one sælger både  bukser/jeans, trøjer og meget andet tøj langt billigere end du finder det på tilbud gør en god deal og køb soone tøj på udsalg hos streetman.dk

Gå direkte til tilbudet »

    

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment