Weber Smokey Joe grill gold tilbud (sort, grøn, limegrøn, lime, grå)

Weber er kendt for sine mange forskellige og kvalitetsfulde grille. Heraf specielt deres kuglegrille. Webers Smokey Joe Gold-version er en kuglegrill, der på grund af dens transportable egenskab er et perfekt tilbud til alle, der ønsker en grill ved hånden ved enhver lejlighed.

Siden 1951 har Weber præget det danske grillmarked med forskellige grille i høj kvalitet. På trods af mere end 60 år i branchen holder Weber sig ikke tilbage fra at finde på nye, smarte tilbud til grillentusiasterne verden over.  Nu er Webers Smokey Joe Gold-grill på markedet, og Smokey Joe vil uden tvivl feje benene væk under selv den største Weberfanatiker, der troede, der ikke var mere at se.


Størrelsen og gørelsen

Smokey Joes specielle egenskab ligger i dens størrelse. Den måler kun 37 cm i diameter, men det er alt, hvad Smokey Joe behøver for at servere lige så lækre bøffer, fisk og endda hele kyllinger, som Webers kuglegrille ellers er kendte for at tilberede til perfektion.  Smokey Joe er desuden udstyret med en lås på låget, der gør det let og enkelt at transportere grillen. Her åbnes et hav af nye muligheder til ethvert grillglad menneske. Helt centralt er nemlig muligheden for at medbringe sin grill til enhver lejlighed. Skal man på camping, på stranden, eller bor man i lejlighed uden altan og kun mulighed for at grille nede i gården, har Weber nu givet og anbragt svaret i den lille grill i form af Smokey Joe Gold. Bare tag din Smokey Joe i hånden, opvarm kullene, og der står hygge på programmet. Efter blot en time efter nedlukning af den lille, smarte grill, vil Smokey Joe være nedkølet og klar til at smide ind på bagsædet af bilen, op i lejligheden eller med hjem i hånden uden fare for at brænde noget i stykker.


Kvalitet ruinerer dig ikke

Smokey Joe-grillen er megen kvalitet samlet i en lille mængde. Heldigvis er der ingen, der siger, at kvalitet skal koste kassen. Smokey Joe fås typisk til 399,- kr. i butikkerne landet over. Dermed ikke sagt, at det ikke kan betale sig at holde øje med reklamer og andre tilbudsaviser, da den lille kuglegrill har tendens til at dukke op til endnu billigere penge med få ugers mellemrum i form af gode tilbud. Det er mere undtagelsen end tendensen, at enhver butik både supermarkeder og gør det selv-forretninger ikke sælger Smokey Joe Gold fra Weber. Den fås nærmest overalt, så det er bare at begive sig ud på markedet og anskaffe det nye Webereventyr.

Weber gemmer mere i ærmet

Indtil videre har Webers Smokey Joe Gold allerede charmeret sig ind på de fleste, men det stopper ikke her. Den lethåndterbare og kvalitetsbevidste grill fås nemlig i et utal af fantastiske farver. Om man er til den traditionelle sort eller de enkelte farver som hvid og grå, eller om man har lyst til at springe ud i livet som ejer af en mere moderne og iøjefaldende grill i eksempelvis farverne turkis og lime, er helt op til den enkelte grillelsker.

Weber har sat kvalitet, transportabelhed og farver på markedet, men heller ikke her stopper det. Weber tilbyder desuden en større mængde tilbehør og udstyr, hvis man har lyst til at opgradere og forkæle sig selv og sin Smokey Joe. Lige fra regntæt vinylbetræk, til stegekurv, til grillrist, til pizzasten, til de i forvejen kendte grillredskaber vil være at købe til den lille grill, som er let at tage med, hvorend din vej fører hen.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment