Bambus salg – Flotte høje bambusplanter til bambushæk på udsalg

Lidt forskelligt information omkring bambus og nogle af de misforståelser / fordomme, som mange danskere har i forhold til bambusplanter.

Du kan sagtens få en flot bambushæk i DanmarkNår man gerne vil have en lidt speciel have og har mulighed for det, så vælger en del at få sat en bambushæk hele vejen rundt om deres grund. En bambushæk er lidt dyre i opstart men på sigt får man en rigtig lækker hæk, som ikke alle har. Alt for mange er desværre af den opfattelse at bambusplanter høre til i troperne eller i Asien hvor luftfugtigheden er rigtig høj. Mange forbinder bambusplanter med store tykke rør på størrelse med mindre træer, men det er ikke nødvendigvis sådan virkeligheden er. Man kan nemlig sagtens have bambusplanter i Danmark også selv om det fryser. Det er derfor at det sagtens kan lade sig gøre at have en bambushæk.Det er dog kun en bambus-producent i Danmark og det er Søren Ladefoged fra Højvang Planteskole på Sjælland. Søren er rigtig dygtig og det er ham du skal have fat i hvis du skal bruge bambusplanter til en bambushæk.

Køb bambus – Salg af høje bambus

Højvang Planteskole har engang i mellem enkelte parti af forskellige bambus, som desværre har stået for tæt, men her er det muligt at gøre et røverkøb på en bambushæk. Søren sælger nemlig disse bambusplanter, som var det et udsalg. Med priser på under 100,- pr. bambusplante har du hurtigt en flot indkørsel, have eller lige frem bambushæk.

Udsalg af bambus planter – Køb billige bambus i dag. For eksempel super jumbo bambus.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment