Computertaske 15,6” 13” 17” – Computertasker i alle størrelser og tommer

Gå direkte til tilbudet »

     

Computertasken bevarer bærbarens ve og vel og forlænger dermed levetiden.

Nu om dage er det de færreste danske hjem, der ikke har mindst én bærbar computer til rådighed. Bærbaren er blevet en uundværlig hjælpende hånd i hverdagen, og det er mange klare over. Hvad, færre dog ved, er vigtigheden af at have en computertaske til at beskytte bærbaren mod blandt andet slag, skidt og snavs. Computertasker spiller en stor rolle i, om ens bærbar computer holder to, fem eller 10 år. De seneste år er der blevet et langt større marked for især 13”, 15,6” og 17” computertasker. Og det er med god grund.  For med den rette computertaske sikrer man sin bærbars ve og vel og er med til at forlænge dens levetid betydeligt.

Vigtigheden af den rette tommestørrelse

Helt centralt beskytter computertasker især den bærbare computer under transport. Her er det udseendemæssige ting som ridser og skrammer, som computertasken forhindrer. For at undgå ridser og lignende er det dog yderst afgørende, at man har den rigtige størrelse computertaske alt efter, hvilke tommer ens bærbar har. Langt de fleste bærbare har størrelsen, der passer til computertasker af 13”, 15,6” og 17”. Der findes selvfølgelig også større og mindre mål, hvor computertasker også er tilgængelige til. Hvis man har en bærbar på 13”, er det vigtigt, at man ikke har en computertaske til 15,6” eller 17”, idet ens bærbar vil ligge og skride frem og tilbage inde i computertasken. Hvis der for eksempel er et lille sandkorn inde i computertasken, vil man være 100 % sikker på en ridse, hvis man har en for stor størrelse computertaske.  Omvendt er det åbenlyst, at hvis man har en 17” bærbar, kan man ikke bruge en computertaske på 13” eller 15,6” – maskinen kan simpelthen ikke komme ned i computertasken.

Computertasker forlænger bærbarens levetid

Udover at computertasker er de mest effektive våben mod skrammer og ridser under transport, så er de også med til at forlænge levetiden på maskinen. Hvis taskerne anvendes korrekt. Computertasker er nemlig ikke kun gode under transport. Generelt har bærbaren faktisk bedst af at ligge i sin computertaske, når den ikke anvendes for at skåne den mest mulig for omgivelserne. Her er det specielt støv, væltede vandglas og ting, der falder ned på bærbaren med et hårdt slag, der er de mest farefulde dagligdagsting, der kan forringe ens bærbars levetid eller endda ødelægge den for evigt. Computertasker isolerer maskinen og pakker den forsigtigt ind i en boble af sikkerhed. Her er det igen vigtigt at slå fast, at hvis man har en 13”, 15,6” eller 17” stor bærbar, så skal man have en tilsvarende 13”, 15,6” eller 17” stor computertaske. For det første fordi man højst sandsynlig på et eller andet tidspunkt vil skulle transportere ens bærbar et sted hen – og for det andet, fordi den rette størrelse taske vil fungere som et vakuum og sikrer dermed computeren en optimal beskyttelse.

Markedet for computertasker er stort

Computertaskerne på markedet er steget i takt med den større og større interesse for bærbare computere. Mange elektroniske butikker som FONA og Elgiganten har store udvalg, men også kæder som Bog & Idé og Bilka og endda designmærker som Tiger of Sweden tilbyder en lang række computertasker i forskellige størrelser og design. Dog oftest i størrelserne 13”, 15,6” eller 17”. Derudover er internettet storudbyder af computertasker – specielt er det let at finde den rigtige computertaske, der svarer til ens bærbars tommer på internettet. Typisk vil der være en menu, hvor de forskellige tommemål står for at optimere ens søgning på den nye computertaske. Her klikker man bare på fx 10”, 13”, 15,6”, 17” eller endda 20”, alt efter hvilken computerstørrelse, man har, og frem dukker alle de tilgængelige tasker i rette størrelse på den pågældende hjemmeside. Ikke nok med, at der er mange computertasker tilgængelige, der er også mange flotte farverige og mønstrede tasker på markedet. Dog er det specielt i standardstørrelserne som 13”, 15,6” og 17”, der er størst udvalg i de atypiske og moderne computertasker. Dermed ikke sagt, at hvis man ikke ejer en bærbar på de 13”, 15,6” eller 17”, så er alt håb for en smart og moderne taske ude. Der skal bare lidt mere søgning til efter den helt perfekte taske, hvis man ikke har en bærbar i standardstørrelserne 13”, 15,6” eller 17”.

Gå direkte til tilbudet »

     

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment