Winther Dolphin cykelanhænger – Billig pris på Winther Dolphin XL i sort og rød

Gå direkte til tilbudet »

  

Mangler du en cykelanhænger som ikke bare er i god kvalitet, men som også har sikkerheden i top? Winther Dolphin cykelanhænger hjælper dig og dine børn med at komme sikkert fra A til B i trafikken, og kan fås i både en basis- og XL model i sort og rød. Winther Dolphin cykelanhænger er dansk design med kvalitet, som nemt kan findes til en billig pris.

Sikker cykelanhænger

Winther Dolphin cykelanhænger er en af de bedst solgte cykelanhængere på markedet, og man er tilmed garanteret god sikkerhed. Winther Dolphin cykelanhænger fås i både rød og sort, og kan købes i en XL model, som giver dine børn mere plads under turen. Netop nu kan Winther Dolphin cykelanhænger findes til en billig pris på nettet.

Winther Dolphin cykelanhænger tilbyder god plads til dine børn, da kabinens frihøjde er på 70 cm. Trods den høje kabine, er Winther Dolphin den smalleste cykelanhænger på markedet. Dette får brugeren til at føle sig mere sikker på cykelstien, og derudover er Winther Dolphin cykelanhænger udstyret med reflekser og en gul bagside, for at I kan blive set både ved mørkets frembrud og i dagslys. Desuden sidder der et ”safety flag” (sikkerhedsflag) på din anhænger, som også er med til, at gøre det nemmere for andre trafikanter, at se Jer.

Gode detaljer

Winther Dolphin cykelanhænger har 3 ’vinduer’, som gør det muligt at få frisk luft ind i kabinen på en varm sommerdag. Begge sideruder kan lynes ned eller tages helt af. Det forreste vindue kan rulles op, og har samtidig et beskyttende net, som forhindrer stærk sollys og insekter i, at komme ind i kabinen. Når alle ruderne er lukkede, er vognen helt tæt, og der kan ikke trænge vand ind. Disse funktioner findes både på basis modellen og på XL modellen, og med disse muligheder kan man tage sine børn med på en sikker cykeltur- også selvom det regner.

Kabinens betræk er fremstillet af et meget slidstærkt og UV-beskyttende materiale kaldet polyethylen lavet i rød eller sort, mens der samtidig er en aluminiumsramme rundt om hele vognens opbygning. Derudover tilbyder Winther Dolphin cykelanhænger et rummeligt integreret bagagerum, som giver dig mulighed for bl.a. at transportere varer, madkurv, tæpper eller andet med på din cykeltur.

Winther Dolphin cykelanhænger til en billig pris

Winther Dolphin findes i mange forskellige modeller, og er i farverne rød og sort. Mest solgte er basis og XL modellen, og kigger man sig godt for på nettet eller i butikkernes udsalgsaviser, kan man være heldig at finde en Winther Dolphin cykelanhænger til en billig pris.

Ønsker man en brugt model i en flot stand, kan man oftest finde dem på www.dba.dk, hvor man som regel kan finde dem både i rød og sort til en meget billig pris.

Ønsker man ikke en brugt cykelanhænger, men en ny Winther Dolphin cykelanhænger til en billig pris, kan de blandt andet findes på www.cykelpartner.dk. Her kan man få både basis modellen i sort og rød, samt Winther Dolphin XL modellen i sort og rød hvor de netop nu er til en billig pris.

Winther Dolphin XL

Hvis man har brug for lidt ekstra plads i den ellers rummelige kabine, kan man vælge en XL model, som giver en ekstra højde på 5 cm. Med en Winther Dolphin XL cykelanhænger er der god plads til dine børn under cykelturen. Winther Dolphin XL modellen er udstyret med samme gode robuste opbygning, som den almindelige Winther Dolphin cykelanhænger, og kan tilmed fås i både sort og rød med samme gule bagside.

Uanset om man vælger en Winther Dolphin eller en Winther Dolphin XL model i rød eller sort, er man altså garanteret god kvalitet, og ikke mindst et meget sikkert produkt – Måske endda til en billig pris.

Gå direkte til tilbudet »

  

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment