Baggy jeans / bukser til kvinder og damer

Gå direkte til tilbudet »

   

De velkendte hængerøvsbukser, også kaldt for baggy jeans eller bukser, er ikke længere kun moderne til fyre og drengerøve – nu er baggy bukser til damer nemlig også slået igennem, hvad angår moderigtige bukser til damer.

Baggy bukser til damer er med hastige skridt kommet ind under kategorien bukser til kvinder. Idet man kan få baggy bukser til kvinder i mange forskellige varianter, er der rigtig stor sandsynlighed for, at der ligger og venter et par baggy bukser derude til netop dig, hvis du endnu ikke er hoppet med på moden – eller hvis du blot er på udkig efter endnu et par baggy bukser til din samling.

Baggy jeans til kvinder

Den klassiske hængerøvsbuks, som man har været vant til at se på fyrene, er lavet af denim – i daglig tale også kaldet cowboystof. Derfor henviser baggy jeans til kvinder til de klassiske baggy bukser lavet af cowboystof, da jeans på dansk betyder cowboybukser. Det er godt at sætte sig in mente, hvis man for eksempel leder efter sine nye bukser på nettet. Her vil det være en klar fordel at søge på baggy jeans til kvinder eller til damer, hvis man er ude efter den klassiske baggy buksestil lavet af denim. De baggy jeans til kvinder er typisk fremstillet i en lang eller knælang udgave. Det gør bukserne velegnede både til det lidt koldere vejr og samtidigt mulige at have på om sommeren. Dog kan man også få kortere baggy bukser, men så vil man skulle søge på baggy shorts, som ikke helt går ind under kategorien baggy jeans.

Mange varianter af baggy bukser til damer

De fleste får nok et billede af baggy jeans, når de tænker på baggy bukser eller hængerøvsbukser, men det er imidlertid ikke en udelukkende korrekt forestilling. Baggy bukser til damer laves nemlig i et hav af forskellige varianter og design. I forrige afsnit blev det klart, at baggy bukser til damer laves i både lange og knælange design. Og det gør sig ikke kun gældende ved de baggy bukser, der er lavet af denim. For selvom baggy jeans til damer er blevet yderst populære, så er baggy bukser til damer lavet af bomuld, silke, polyester m.m. blevet mindst lige så populære. De baggy bukser af andet stof end denim forekommer ligeså på markedet i lange og knælange udgaver. De er specielt behagelige til sommerbrug, idet baggy bukser er meget luftige og ventilerer godt i varmen. Dermed ikke sagt, at man ikke kan anvende baggy bukser i lidt koldere vejr – man kunne eventuelt tage et par strømpebukser eller lignende indenunder for at få mere varme under de baggy bukser.

Baggy bukser til kvinder giver mere frihed

De moderne baggy bukser tilbyder mere frihed til kvinderne, end de gør til mændene. Idet de baggy bukser til kvinder laves i så mange forskellige varianter – både udseendemæssigt og materialemæssigt – giver det kvinderne frihed til nærmest selv at designe sine baggy bukser. Mulighederne er mange. Om man ønsker meget baggy bukser eller blot lidt baggy bukser, er der råd for det. Ønsker man elastik, knap og lynlås eller snore, der skal bindes i livet, er der ligeså frit valg på alle hylder. Materialerne er mange. Fra de klassiske baggy cowboybukser til dem af bomuld eller silke. Især ved de baggy bukser af andet materiale end denim er der stor frihed, hvad angår farver og mønstre, som ikke er tilgængelige på det mandlige marked.

 

 

Gå direkte til tilbudet »

   

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment