Carhartt bukser udsalg tilbud – Billige Cargo Carhartt bukser

Gå direkte til tilbudet »

      

I USA, er Carhartt kendt for sit fede arbejdstøj, såsom jakker, frakker, overalls, heldragt, veste, skjorter, bukser og overalls. Rigtig mange skatere og street personer har taget Carhartt mærket og specielt Carhartt bukserne til sig.

Når du kigger efter Carhartt bukser online er det et sted jeg synes du skal kigge og det er i Streetammos store udsalg af bukser fra blandt andet Carhartt. De har nogle rigtig gode tilbud på mange forskellige Carhartt modeller. Alle deres bukser er selvfølgelig orginale Carhartt bukser.

Køb alle modeller på udsalg. Udsalget kører hele tiden og dagligt sætter Streetammo prisen ned på rigtig meget tøj. Her under er naturligvis faste lave priser på billige Carhartt bukser. Deres tilbud kan nogle gange være så gode at andre shops køber ind hos dem.

Køb Carhartt bukser online på et af det store udsalg eller find et godt tilbud tilbud – Billige Cargo Carhartt bukser køber du online.

Carhartt tøj gennem tiden

Carhartt blev oprindeligt grundlagt for at lave tøj til jernbanearbejdere. Deres oprindelige vækst i hele 1890’erne var fokuseret på jernbanen arbejdstagernes behov for holdbare og langvarige arbejde overalls. Over tid udviklede Carhartt tøj varemærke funktioner er beregnet til yderligere at udvide holdbarhed, herunder brugen af ​​tunge emner, styrke nitter på vitale stress point, og et udvalg af holdbare, højteknologiske materialer modstandsdygtige over for flammer, slid og vand. I dag er Carhartt er almindeligt forekommende på byggepladser, landbrug og ranches, blandt andre jobsites. Her efter kom Cargo bukserne fra Carhartt.

I 1990’erne blev Carhartt tøj på mode i hip hop kulturen, og Tommy Boy Records bruges Carhartt jakker som et salgsfremmende redskab. I denne periode opnåede Carhartt jakker popularitet med crack forhandlere. “De havde brug for at holde varmen, og de havde brug for at bære en masse ting,” siger Steven J. Rapiel, New York City sælger for Carhartt. “Så børnene så disse fyre på gaden, og det blev hoften ting at have på.” [2]. I 2007 lancerede virksomheden en Carhartt for kvinder linje af kvinders arbejdstøj til Fall sæson.

Carhartt er blevet et mere eksklusivt street mærke med tiden. Deres tilbud og udsalg er rigtig gode og det er nemt at få billige Carhartt Cargo bukser.

I USA, sponsorer Carhartt blue-collar organisationer og begivenheder som 4-H, National FFA Organisation, rodeo og # 17 NASCAR racerbil drevet af Matt Kenseth.

I løbet af den 9 / 11 World Trade Center redningsoperationer, doneret Carhartt selskabet tusindvis af overalls til at redde besætningen skal bruges på scenen. Husk at deres Cargo Carhartt bukser er rigtig billige lige nu.

Carhartt Cargo Streetwear er markedsført som et mere fashionabelt brand kan sammenlignes med Stussy eller Volcom. I Japan er det en velkendt streetbrand, der ofte samarbejder med andre streetwear mærker. Et eksempel ville være den linje A Bathing Ape X Carhartt camouflage sweatere og jakker.

Carhartt Streetwear, som produceres på licens af igangværende arbejder, støtter affinity grupper som kunstnere, musikere og rullebrætter.

Fremstilling af Carhartt Streetwear produkter generelt er outsourcet til asiatiske lande. Før 2000 var de fleste produkter fremstillet i USA af unionized arbejdskraft.

Gå direkte til tilbudet »

      

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment