Få flere besøgende og tjen flere penge

har du lige startet en ny hjemmeside og får ikke særlig mange besøgende? Så har jeg nogle gode tips til hvordan du kan få en masse besøgende og derved begynde at tjene en hulens masse penge.

Der findes rigtig mange måder at få flere besøgende på. Et af emnerne er trafikboost, som jeg allerede har skrevet lidt om. Men det nye emne jeg vil fortælle jer om er søgemaskineoptimering. Ved at optimere din hjemmeside til de forskellige søgemaskiner, kan du få en hulens masse gratis trafik til din hjemmeside.

Ved at klikke på linket, til søgemaskineoptimering, kan du læse en grundartikel omkring optimering til søgemaskiner.

Der ud over vil jeg anbefale dig, at tilføje din hjemmeside til en masse linkkataloger. Du kan på google søge efter Tilføj link og derved finde alle de hjemmesider, som lader dig tilføje dit link til deres katalog.

1 kommentar »

  1. Kommentar by bakkers — 5. november 2008 @ 15:05

    Ja det er et kæmpe arbejde at forsøge at fåen god placering, og hvis man så endelig opnår den så er der hele tiden andre der forsøger at gøre det bedre. Har du selv tilføjet dine siden til alle de link katalogerer der findes?

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 44
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 57