Forbered dig til vinter og hold dig varm på selv den koldeste vinterdag

Alle danskere er bekendte med, hvor lang og kold den danske vinter kan være. Alligevel kan vi ved vinterens start stadig mange at købe lækkert og lunt tilbehør til at holde os varme når vi skal fra a til b, gå lange ture eller ud i sneen og lege med børnene. Det behøver dog ikke at være sådan hvert år – start allerede i foråret og i sommeren med at tænke på lækkert vintertilbehør og vær klar til vinteren i god tid. Så undgår du at fryse og som en ekstra bonus kan der være mange penge at spare.

Udsalg og gode tilbud på sidste års kollektioner

Når vinteren er ovre er der ofte en masse lækkert tilbehør til overs på butikkernes hylder, som absolut ikke fejler noget. Disse vil dog til næste vinter høre til sidste års kollektioner, hvilket gør at de ikke sælges mere til fuld pris. Hold derfor øje med, hvornår det lækre vintertilbehør kommer på udsalg og tilbud og køb det med rabatter – der kan være masser af penge at spare på god kvalitet og flot design!

 

Gør-det-selv og sæt et personligt præg på dit tilbehør

En anden mulighed du har for at komme vinteren i forkøbet er at kreere dit eget vintertilbehør. Den mest populære måde at gøre dette på er ved at strikke. Garn af forskellige kvaliteter følger årstiderne og derfor vil der altid være noget godt garn, som er på udsalg eller tilbud fordi det er fra forrige sæsons kollektioner. Med godt og billigt garn er der ikke det du ikke kan fremstille selv – lækre halstørklæder, lune huer, dejlige vanter, uldtæpper til sofaen og meget, meget mere. Hvis du ikke kan finde det billige garn i de fysiske butikker kan du med fordel prøve dig ad med at kigge tilbud og udsalg online.

 

Er du ikke selv en haj til at strikke kan du eventuelt selv sørge for køb af det garn du ønsker og derefter spørge din bedstemor, din mor eller en anden nær dig om hjælp.

Med venlig hilsen

Dennis Drejer

Rito.dk

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 44
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 57