Gå sommeren i møde med et nyt løbeur

Sommeren nærmer sig hastige skridt, og det er nu, man skal løfte sin træning til et nyt niveau. Løber du, og vil du gerne i bedre form, så kan du overveje at investere i et løbeur. I dag er et løbeur ikke bare et ur, der viser en række interessante data – derimod er det en direkte motivationsfaktor.

 

Et løbeur er en fremragende motivator

 

Oplever du manglende motivation, når du løber, kan du med stor sikkerhed få glæde af et løbeur. I vores moderne verden har løbeure stort set alle tænkelige funktioner, som kan optimere dit løb. Ved du hele tiden, hvor langt du har løbet, og hvor hurtigt du løber, vil det kunne motivere dig til at løbe endnu hurtigere.

 

Løber du med et løbeur, kan du dele dine resultater med venner og familie – og resten af verden. Således kan du dele dine fremskridt med omverden, hvilket også kan være med til at motivere dig. I øjeblikket er det meget moderne at købe denne slags sportsure med GPS, pulsfunktion og stopur.

 

Læs mere her: http://testguro.dk/loebeur-test/

 

Det er nemt at finde de bedste løbeur

 

  • Ønsker du at købe det bedste løbeur, behøves du ikke bruge en evighed på at lede. Du kan med fordel starte ud med at kigge nærmere på udvalget af løbeure fra nogle af de førende producenter på markeder. Det gælder bl.a. Garmin, Polar og Beurer, som for alvor har gjort sig bemærket på det danske marked.

 

Når du kigger på løbeure, vil du blive præsenteret for mange forskellige prisklasser. Skal du have et godt løbeur, skal du forvente, at prisen ligger på omkring 1000-2000 kr. Dog findes der også både billigere- og dyrere ure til løb. Hvilket ur du skal vælge afhænger naturligvis også af, om du er begynder, erfaren eller professionel. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at der er muligheder nok.

 

Læs mere om, hvordan løbeuret øger motivationen hos Politiken.dk: http://politiken.dk/motion/loeb/ECE1160416/loebeuret-giver-motivation/

 

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 44
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 57