HTC udstyr og reservedele til Wildfire S, Desire S, Sensation, Incredible S

Gå direkte til tilbudet »

    

Find billigt udstyr og reservedele til din HTC mobil.

HTC – High Tech Computer Corporation

Den taiwanesiske mobiltelefonproducent HTC blev grundlagt I 1997, hvor virksomheden startede deres produktion og design af mobiltelefoner, udstyr og reservedele til andre selskaber. Produktionen af udstyr til andre virksomheder holdte dog hurtigt, hvorefter HTC selv påbegyndte produktionen af deres egne mobiltelefoner samt reservedele dertil under navnet HTC.

HTC producere i dag avancerede og krævende mobiltelefoner og reservedele dertil. Det er de populære smartphones som virksomheden har specialiseret sig i at producere.
Styresystemet var i begyndelsen Windows Mobile. I 2008 skiftede virksomheden og i dag anvendes Androids styresystem i samtlige HTC mobiltelefoner.

Nogle af de meget kendte telefoner virksomheden har produceret er HTC Desire, HTC Wildfire, HTC Wildfire S, HTC Sensation, HTC Desire S, HTC Sensation XE, HTC Sensation XL og HTC Incredible S. Mere om disse HTC telefoner nedenfor.

HTC Wildfire

En af de mest solgte telefoner HTC har produceret er den populære HTC Wildfire. Telefon og udstyr dertil blev lanceret i 2010, og er herefter blev solgt i millioner af eksemplar over hele verdenen. Mobilen en Slate Smartphone med Andriod styresystem. Skærmen har en størrelse på 3,2 in, hvilket svarer til 8,1 cm2. Mobilen har en stor hukommelse, og med et 5- megapixel kamera, så telefonens udstyr er helt i top.

HTC Wildfire S

Wildfire S er den opgraderede udgave af den oprindelige HTC Wildfire.

HTC Desire

HTC Desire er anden populær smartphone udviklet af HTC. Også denne telefon kom på markedet i 2010 ligesom modellen Wildfire gjorde. Telefonen anvender ligesom Wildfire Android styresystemet og har et 5- megapixel kamera. Derudover kan smartphonen optage og afspille videoer i high-definition 720p opløsning. Desire er kendt for sit elegante og funktionelle design med touchskærmen kombineret med fire tryknapper.

HTC Desire S

Denne telefon er på samme måde som nævnt ovenover den opgraderede udgave af den originale HTC Desire.

HTC Sensation

Sensation kom på markedet i 2011 og er en mere funktionel smartphone end HTC Desire og Wildfire. Telefonen har en stor skærm på 4,3 tommer og er designmæssigt meget flot. Bagsiden er lavet af aluminium, og her sidder også det 8-megapixel kamera som telefonen har indbygget. Der er også indbygget kamera på telefonens forside.

HTC Sensation er lavet af meget lækkert udstyr, der gør den både smart designmæssigt samt let og funktionel. Den har desuden en stor hukommelse på 1 GB, hvilket er også er mere end HTC har fremvist ved tidligere modeller som Wildfire og Desire.

HTC Sensation XE HTC Sensation XL er ’søskende’ til Sensation. De to mobiler er opgraderinger af den oprindelige Sensation, hvor telefonens udstyr er blevet forbedret.

HTC Incredible S

HTCs elegante smartphone Incredible S fra 2011 er en af de mest elegante og innovative mobiltelefoner på markedet. Incredible S skiller sig ud fra mængden med sit flotte design med bløde former og den nyeste teknologi virksomheden tilbyder både til telefonen samt reservedele og udstyr dertil.

Telefonen har hele 8- magpixel samt HD videokamera. Og med den store og superklare LCD skærm er det absolut en ny og forbedret telefon. Det er denne smartphone du skal eje, hvis du er typen, der absolut ikke vil gå ned på udstyr. Telefonen er nemlig både super stilet og funktionel.

Flere steder online har du mulighed for at tilkøbe udstyr og reservedele til din mobiltelefon. Mere herom nedenfor.

Udstyr og reservedele til din smartphone

Der findes diverse reservedele og ekstra udstyr til din HTC smartphone. Om det er et ekstra hukommelseskort du mangler eller udstyr såsom tasker og etuier kan du få det hele både online og i fysiske butikker. Også reservedele som batteri, højtaler mv. kan tilkøbes, hvis der skulle være behov for det.

Ved køb af en smartphone kan det godt betale sig at passe godt på den, og derfor købe ekstra udstyr til dette formål. Da teknologi udvikles hele tiden, vil man som bruger af smartphones også opleve at reservedele til tider kan blive en nødvendighed. Her kan et nyt batteri være et eksempel.  Ødelægges din telefon ved et uheld er det desuden en fordel at kunne tilkøbe reservedele, så man kan reparere fejlene, hvis garantien ikke dækker.

Eller kan man af udstyr også anskaffe sig en ekstraoplader til sin mobiltelefon. Disse koster ikke en formue, og man har så både en til hjemme og ude.

Gå direkte til tilbudet »

    

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment