Hurom slow juicere er årets sommertrend

Vi har allerede oplevet de første sommerdage med over 25 grader i år, og det lader til, at sommeren er på vej. I denne årstid bliver der handlet rigtigt mange saftpressere og slow juicere, hvor der er mulighed for at presse juice i hjemmet. I den anledning er der særligt stor efterspørgsel på Hurom slow juicere, der for alvor har trukket overskrifter i norden.

 

Derfor er det attraktivt at købe en Hurom slow juicer

 

Det er ikke helt uden grund, at danske forbrugere i stigende grad foretrækker at købe slow juicere fra Hurom. Hurom er nemlig et traditionsrigt brand, der har eksisteret på markedet i mange år efterhånden.

Der er mange fordele forbundet med slow juicere fra denne producent. Danske forbrugere fremhæver bl.a. disse fordele som nogle af de mest væsentlige:

 

  • God udnyttelse af sunde næringsstoffer (vitaminer, mineraler, enzymer m.v.)
  • Støjsvag (på trods af høj effektivitet larmer motoren ikke unødig)
  • Flot design
  • Praktisk opbevaring og rengøring
  • Gode kvalitetsmaterialer og udvidet garanti (du får en slow juicer, som du kan få glæde af i mange år)

 

Lyder overstående fordele som sød musik i dine ører, kan du måske også få glæde af en Hurom slow juicer. Hurom har bl.a. stor succes med HU-600, HU-500 og HU-400, som er eksempler på nogle af de mest populære modeller.

 

Du skal dog være opmærksom på, at de omtale slow juicere befinder sig i den høje(re) prisklasse. Du skal altså være villig til at investere omkring 2000-4000 kr., hvis du skal have fat i en af disse juicere.

 

Skal du købe en Hurom slow juicer, kan du besøge din foretrukne fysiske- eller online forhandler. Hurom er i hvert fald et brand, der forhandles i langt de fleste butikker med køkkenudstyr. Du kan gøre dig selv en tjeneste ved at handle hos en forhandler med gode garantivilkår.

 

Læs mere om producenten her: http://hurom.dk/

 

 

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 44
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 57