Jakker til mænd – Herre jakker i læder, denim, militær, quiltede

Gå direkte til tilbudet »

   

År 2012 byder på en masse spændende og nye tendenser hvad angår jakker til mænd. Et kig i diverse modemagasiner samt gadebilledet afslører hurtigt hvilke tendenser, mænd skal satse på i år.

Læder jakker

En tilbagevendende tendens som man roligt igen i år kan satse på, er som bekendt læder jakken til mænd. Læder jakken er kommet for at blive, og den fås i alle afskygninger med forskellige udtryk og detaljer. Den fås som en helt classic model uden vilde detaljer, men ønsker man en mere attitude angivende model, er biker læder jakken med de rå detaljer et anderledes alternativ.

Denne type herre jakke er en god investering da tendensen er kommet for at blive, i hvert fald i et godt stykke tid endnu. Læder jakken til mænd kan fås fra omkring 1000-1500 kr. og opefter, hvilket betyder at modellen ligger i den lidt dyre ende end andre typer jakker til mænd. Farvemæssigt er sort og brun de mest populære valg hvad angår læder jakker til mænd, hvilket gør læder jakken let at style da disse farver går til de fleste outfits.

Denim jakker

En anden trend inden for herre jakker som har prydet modebilledet verden over i et par år efterhånden, er denim jakken. Denne herre jakke er gerne lidt oversize i modellen, men derudover er der ingen grænser for hvilke udgaver der findes. Tidligere har en plain model i en regulær denim farve været populær, gerne kombineret med et par rayban wayfarer solbriller, som gav et oldschool Beverly Hills udtryk.

Der synes i år dog at være nye udgaver af denne herre jakke på vej ind i gadebilledet. Denim i alle slags vask anvendes, og det er blevet populært enten at dip dye eller tie dye sit denim, så stoffet får et uregelmæssigt udtryk. Dip dye og tie dye betyder henholdsvis at man dypper en del af sin denim jakke i afblegning eller farve, og at man binder elastikker om jakken og dypper den i afblegning eller farve. Denim herre jakker findes bedst på loppemarkeder eller i second hand butikker. Man kan dog også finde dem på nettet, bl.a. på denimrefinery.com, hvor stifterne af hjemmesiden selv pifter denim herre jakker op på forskellige måder.

Militær jakker

Militær jakken til mænd, er en forholdsvis ny tendens i gadebilledet. Militær camouflage print har tidligere haft sine populære stunder i modeverdenen på bl.a. bukser. Man har dog videreudviklet denne trend, og det er nu blevet populært at iføre sig en jakke med et sådan print eller blot i militærgrøn. Denne type herre jakke findes i mange butikker, men for at skabe et autentisk look, findes de bedste modeller i second hand butikker, hvor man kan finde militærgrønne jakker fra krigen med emblemer og navn på.

Quiltet herre jakker

Quiltede jakker til mænd er en trend der ikke er set før, men som netop nu er på sit højdepunkt. Denne jakke er kort, og ligner til forveksling en bomber jakke, dog er stoffet quiltet, hvilket vil sige at der er synlige syninger over hele jakken som giver stoffet tekstur. Inspirationskilden til denne nye quiltede herre jakke er arbejdsjakken bl.a. fra mærket Kansas. Farvemæssigt ses disse jakke typisk i en mørk blå eller sort. Den quiltede trend ses desuden også i herre veste og kvinde jakker.

Gå direkte til tilbudet »

   

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment