Jeffrey Campbell Lita sko med nitter på udsalg i online shop

Gå direkte til tilbudet »

   

Skil dig ud med Jeffrey Campbell.

Få Lady Gaga stilen hos Jeffrey Campbell og vis, at du tør være med på den hotteste mode! Vanessa Hungens, Selena Comez og vores egen danske Gustav gør det godt i de høje skønheder, som både kan fås med glimmer og nitter. Det fantastiske fodtøj kan findes på Jeffrey Campbell s online shop, og hvis du er heldig, kan de også findes på udsalg!

Amerikansk brand

Jeffrey Campbell er et amerikansk skomærke, som blev lanceret allerede tilbage i år 2000. Dette populære brand har udviklet sig med nye designs de seneste år, og er for alvor i denne sæson kommet frem i modebilledet og på diverse catwalks. Det begyndte som et lille familiefirma, og har lynhurtigt udviklet sig i takt med den gode omtale hos diverse modebloggere og skribenter. Grunden til den gode succes er firmaets passion for lækkert design og flotte detaljer, som også er at finde på hver eneste sko, der bærer navnet Jeffrey Campbell. Jeffrey Campbell er til dig, som ikke er bange for at få opmærksomhed og bruge dine sko som din mest fremtrædende accessory. Disse fantastiske sko fås i alle regnbuens farver, og der kommer nye modeller flere gange om året. Jeffrey Campbell tilbyder alt fra sneakers til stiletter og støvler, og stilen er præget af både street-fashion og vintage. I dette efterår er et vigtigt keyword nitter. Vi kan ikke få nok af nitter, og af samme grund er Jeffrey Campbell s Fall kollektion også fuld af nitter i alle størrelser.

Jeffrey Campbell Lita

Jeffrey Campbell er især kendt for modellen Lita, som findes i mange udgaver. Lita modellen blev først lavet som den sorte velkendte støvle, og er med tiden designet i nye mønstre og farver. Faktisk har Jeffrey Campbells Lita støvle netop haft 1 års jubilæum, og er nærmest blevet et kult modefænomen. Lige nu er nitter og rock and roll fremme som aldrig før, og Jeffrey Campbell er selvfølgelig hoppet med på tendenserne, og har kombineret smarte nitter med deres klassiske Lita model. Disse støvler hedder Lita Spike eller Lita Spike 2, og koster omkring 1495,-. Lita modellerne er lavet af læder eller ruskind og har en indbygget plateauhøjde på 5 cm. Selve hælhøjden er på hele 13 cm, men frygt ej- Jeffrey Campbell Lita er komfortable og den brede hæl gør dem nemme at gå i. Er man heldig, kan man tit finde Jeffrey Campbell på udsalg på en online shop, så husk at se dig godt for.

Hvorfor Jeffrey Campbell?

Hvis du er en pige eller kvinde, som tør vise verden din stil, så er Jeffrey Campbell unikke til at understrege netop din personlighed. De mange flotte modeller er lavet til alle stilarter, og kan gøre selv det kedeligste hverdagslook til en fest at se på. Jeffrey Campbell fås både med glimmer, nitter og diverse mønstre, og kan derfor også fås i vaske ægte party designs. Netop nu kan man på Jeffrey Campbell s online hjemmeside se den nye Fall 2012 kollektion, som er præget af robuste støvler fyldt med nitter og andre rå detaljer. På samme online hjemmeside kan man se en liste over de butikker og online shop s, hvor du kan gå ’shop amok’ i Jeffrey Campbell s smukke designs.  Hjemmesiden har også sin helt egen blog, hvor der bliver skrevet spændende artikler om de nye tendenser og looks. Med andre ord er Jeffrey Campbell s online hjemmeside og en online shop der fører mærket et besøg værd.

Find Jeffrey Campbell sko på udsalg

Det er ikke nogen hemmelighed, at de unikke støvler koster lidt mere end andre sko, men hvem ville ikke gerne eje et par af de smukke støvler eller stiletter fra Jeffrey Campbell? Sidder du også med en SU som ikke rækker til disse skønheder, så kan du få lidt hjælp her! Ønsker man sko på udsalg, er Trendsales altid et godt sted at starte. Trendsales er et univers af brugt fashion i god stand, og ofte kan man finde tøj og sko ubrugt. Vil man helst have Jeffrey Campbell sko på udsalg uden at skulle bevæge sig ind i en chat-verden, kan man sagtens finde disse sko og støvler i diverse skobutikker eller på en online shop. Der findes mange outlet butikker og online shop s, som også har Lita modellen på tilbud, og lige i øjeblikket, kan du let finde dine næste sommersandaler med nitter fra Jeffrey Campbell på internettet på udsalg. Derfor skal du huske at kigge godt efter udsalg på den næste online shop du besøger.

Nu er der kun én ting at sige: Hurra for Jeffrey Campbell, som kan give alle looks et nyt pift!

Gå direkte til tilbudet »

   

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment