Mere trafik til din hjemmeside – Skriv om hotte emner

Er din hjemmeside lidt fattig på besøgende? Eller har du bare svært ved at få nye besøgende til at besøge din hjemmeside? Jeg kan lære dig at få mere trafik til din hjemmeside.

For at komme dette til livs skal du først og fremmest sørge for at din hjemmeside er indekseret på alle de store søgemaskiner. I Danmark er de vigtigste – og dermed mest brugte – Google, Yahoo, Live og måske også Jubii og Eniro.

Hvis din side allerede er indekseret, har du sparet en masse ventetid. Du skal nu surfe rundt blandt alle de store aviser og se hvad der er hot. Find et hot emne, som du ved folk vil prøve at finde via søgemaskinerne. Det kunne for eksempel være en kendis der er på besøg i lille Danmark, et politisk emne eller en sang der er populær. Valget er dit. Lige når der er snak om en populær sang, skal det nævnes, at jeg i øjeblikket selv er igang med at få mere trafik her til siden. Det har jeg gjort ved at skrive om en Funny Dick. Hvis du ikke ved hvad det er, så kommer her en kort forklaring:

Sangeren Sys Bjerre slår igennem med hittet Malene (Hør sangen her). Et sted midt i sangen synger hun “Hvis du googler funny dick, så kan du se dem på Yahoo”. Funny dick referer til hendes ekskærestes juveler, som hun har billeder af.

Det jeg har gjort er så, at skrive et indlæg, hvor jeg sørger for at Funny Dick og Yahoo går igen så mange gange som overhovedet muligt – For på den måde at søgemaskineoptimere indlæget. Dette er hvad jeg vil kalde trafikboost test, hvor jeg får nye besøgende fra søgemaskinerne og derefter prøver at få dem til at komme tilbage, ved at have andre spændende indlæg.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 44
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 57