Pieces bukser – Højtaljede bukser med huller eller lynlås bagpå

Gå direkte til tilbudet »

   

De såkaldte jeggins, bliver mere og mere populære i Danmark. Jeggings er kombinationen af leggings og jeans og kan bruges i mange forskellige sammenhænge og derfor også til mange forskellige sæt tøj. Pieces er især et af de brands, der har adopteret tendensen med disse bukser – og har gjort det med stor stil.

Pieces er efterhånden blevet et utroligt eftertragtet brand, som udbyder accesories, tøj, tasker og sko til kvinder. Men i den seneste tid er brandet blevet mere og mere kendt på udvalgte dele af deres kollektioner. Pieces har formået at skabe de berømte bukse-leggings i alverdens farver, modeller og design og en efter en, bliver de langet over disken. De unge piger er især målgruppen for disse bukser og Pieces har efterhånden udbredt deres sortiment med designs hvor bukserne har lynlås bagpå, hullede-effekter og også en højtaljet model. Samtidig findes disse Pieces bukser i alle regnbuens farver og dette brede sortiment gør det lettere for pigerne, at benytte de forskellige Pieces bukser til mange forskellige outfits.

De unikke højtaljede bukser – med lynlås

Hvis man kigger på markedet af højtaljede bukser, er der flere brands, som kommer frem. Men det er stort set kun Pieces, som har formået at lave disse højtaljede bukser, med den velkendte lynlås bagpå. Kun meget få brands har kunnet gøre dem kunsten efter og det har derfor været muligt for Pieces, at gøre sig bevidste i kundernes opmærksomhed, som værende de eneste der udbyder denne form for bukser – så det kan derfor næsten ikke betale sig, at søge blandt andre mærker. Lynlåsen bag på er blevet et kendetegn for Pieces kollektionen, som ikke blot er til pynt men altså benyttes som lukning af bukserne. Dette er en tendens der ikke er set før og man må derfor give Pieces, at være innovative eftersom de har skabt nogle kreationer, som ikke kan sammenlignes med noget der hidtil er blevet lavet på markedet. H&M har endda prøvet at kopiere designet lidt, ved også at skabe bukser, med efterlignende lynlås bagpå. Tidligere havde de også lavet bukser med lynlås i siden, men hurtigt efter at Pieces lancerede deres svar på den unge moderne kvindes brug af tætsiddende bukser – med lynlås bag på – gjorde H&M dem kunsten efter.

Forskellige designs

Nok er de højtaljede bukser blevet et kæmpe hit blandt de unge piger, men også de andre designs er nogle der tager kegler. Et af de nye designs som er blevet utroligt populære, er bukserne med huller i. Generelt er det slidte og lidt mere rockede look blevet trendy og de hullede og slidte Pieces bukser er derfor gået rent ind på hitlisterne! Pieces formår derfor igen, at kreere nogle bukser, som kan kombineres med mange forskellige outfits og andre beklædningsdele – men samtidig følger de forskellige designs med på tidens trends og gør det altså muligt for de unge piger, at købe bukser til en overkommelig pris, som stadig formår at få dem til at føle sig med på moden.

Kollektioner til SU-venlige priser

Ikke nok med at Pieces har formået at skabe disse eftertragtede bukser, bliver de udbudt til en pris, som alle – mere eller mindre – kan betale sig fra. Dette er også et af de kriterier, som er med til at skabe så stor en efterspørgsel på bukserne fra Pieces.

Vil man derfor være – og føle sig – moderne, til en overkommelig pris, er Pieces bestemt det brand man skal holde øje med. Allerede nu har de vist innovative egenskaber og samtidig evnen til at tiltrække den yngre målgruppe. Vil man derfor have højtaljede bukser med lynlås – med eller uden huller – er der altså kun et sted at kigge, nemlig i Pieces.

Gå direkte til tilbudet »

   

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment