Tjen penge på hjemmesiden med Euroads

Du kender det sikker alt for godt. Du har endelig fået lavet en god hjemmeside, men ved ikke hvordan du nu skal tjene penge på hjemmesiden. Du kan se at mange andre tjener penge på deres hjemmesider, men du ved ikke hvor de finder annoncørene.

Derfor skal dette indlæg dedikeres til nybegyndere der gerne vil tjene penge på nettet!

Ude på det store internet findes der mange affiliate marketing netværk, som lader dig få reklamer på din hjemmesider og derved tjene penge den. Desværre er det bestemt ikke alle partner programmer der er lige gode, dog findes der en 4-5 stykker som er i kategorien “gode programmer” eller “lad mig tjene penge hurtigt”.

En af dem er Euroads. De giver hele 67% af de penge der bliver tjen videre til brugerne, altså dig. Man andre programmer giver kun 30-50%, hvilket er alt for lavt, når man jo kan få 67% eller mere.

Vil du gerne tjene gode penge på nettet, så prøv Euroads i dag!

1 kommentar »

  1. Kommentar by Kristoffer — 28. oktober 2008 @ 10:16

    Der er faktisk flere andre affiliate netværk, der giver mindst ligeså godt. Jeg har for eksempel rigtig gode erfaringer med MikkelsenMedia. De giver altid en rigtig god pris, som regel helt oppe omkring 80 % retur – og så er det jo lige pludselig rigtig sjovt at have en hjemmeside.

    Hvad er dine erfaringer med dem?

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 44
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 57