Vans sko til kvinder tilbud

Gå direkte til tilbudet »

      

Sommeren 2012 bliver farvernes fest. Både drenge og piger må i år bære farvet tøj og sko i ligeså stor grad som man selv tør. Modehusene siger jo mere desto bedre.

Pigerne skal til sommer gerne bære pastel, pangfarver, metallic og shine. Derudover er print stadig inde i billedet efter en vinter, hvor netop print var hipt og cool. De flotte farver er allerede nu på hylderne i butikkerne, og sortimentet er stort og farverigt.

Til drengene er denim og pasteller det helt store. Her må flere forskellige lag og slags af denim gerne sættes sammen.

Sneakers invasionen

Går man fra tøj til sko, er der ingen tvivl om, hvad der denne sæson vil brage frem til både mænd og kvinder. Sneakers invasionen har været i gang i flere sæsoner, men er for alvor i gang nu. Det er sneakers fra brands som New Balance, Nike og Vans, som er specielt fremme. Og i denne sæson også til kvinder

Sneakers er en sko, som er både behagelig og smarte. Den kan bruges til både kjoler og jeans til kvinder, og til både jeans og shorts til drenge. De fås i både nedtonede modeller i sorte og grå farver, men også i farverige og spændende farver som gul, lilla og blå afhængig af model og brand.

Det behagelige fodtøj kommer efter det sporty og afslappede look er kommet mere frem.
Et af de brands, som sælger flest sneakers i verden til både kvinder og mænd er Vans. Deres produktion af sko er kæmpe, og virksomhedens historie går langt tilbage. Mere herom nedenfor.

Vans – navnet bag de hippe sko

Historien om Vans går tilbage til 1966 og begyndte i Californien. Her ville den unge Paul Van Doren åbne sin egen skobutik ud fra filosofien om at designe og producere sko ud fra kundernes specifikke ønsker. Dette var efter flere års arbejde på en skofabrik.

Sko af Paul Van Doren fik hurtigt tilnavnet Vans blandt kendere. Specielt skaterkulturen tog Vans tæt ind til sig. Derfor begyndte virksomheden at udvikle modeller og designs efter ønske af skaterne. Deres første skateboard-style kom i 1976, og var designet af de to skatere Tony Alva og Stacy Peralta. Dette blev til modellen Era, der stadig er i gadebilledet den dag i dag. De første mange år designede Vans sko primært til mænd, men i dag har de også et stort sortiment til kvinder.

Tænker man ordet sneakers i dag, tænker langt de fleste straks Vans. Det er essensen af cool og casual skaterstil, som altid har og stadig er meget autentisk idet skatere er med til at designe virksomhedens sko.

Det er i dag de unge og hippe mænd og kvinder, som går i Vans. Det er tilbud man får om at kombinere high fashion med nonchalant enkelthed. Det er en sko, som giver street credit i gaderne.

Find dine Vans på tilbud

Et par vans koster fra 500 kr. Prisen afhænger af, hvilken model man ønsker at købe. Flere steder er det muligt at finde Vans sko på tilbud. Tilbud skal man ofte finde på nettet, hvilket også gælder sig ved køb af Vans sko.

På tilbud kan man spare op mod 200 kr. pr. par. Køber man skoene på tilbud i eksempelvis USA skal man dog være opmærksom på, at der skal betales told. Vurder derfor altid de tilbud man finder fra udlandet, da prisen ved told ofte gør, at besparelserne så ikke er fordelagtige alligevel.

Til alle modebevidste drenge og kvinder er Vans det helt rigtige valg ved køb af sneakers.

Gå direkte til tilbudet »

      

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment