Vaskemaskine Test 2014 – Bedste vaskemaskiner – Anmeldelser/Test/Testvinder af Miele, LG, Bosch

Når du skal i gang med at finde den vaskemaskine, som er den rigtige til dig, er der en lang række af faktorer som spiller ind. Der findes mange mærker her i 2014, og det er noget af det du skal være opmærksom på. Hvad har Bosch som LG ikke har, og hvad kan den ene maskine, som den anden ikke kan. Du vil her finde gode råd om de forskellige mærker, anvisninger til test og ud fra det, kan du meget lettere vælge den vaskemaskine, som er den helt rigtige for dig.

Vaskemaskiner og energiklasse

I dag er der mulighed for at få vaskemaskiner i mange prisklasser, og en af de ting der er med til at afgøre prisen på en maskine er helt klart energimærket. Her kan du finde vaskemaskiner fra energimærke D til energimærke a+++. Det har stor betydning for dig, for jo højere en klasse det har, jo bedre er du stillet i forhold til energiforbrug – hvilket betyder at du bruger mindre strøm på at vaske tøj. Du kan se mere om energiklasse og mærkninger på energistyrelsens hjemmeside, som du finder lige her.

Når du begynder at kigge på de forskellige mærker, og finder ud af hvad prisen er på dem, vil det ofte afspejle sig i den energiklasse som vaskemaskinen hører til. Det passer med at du ofte skal kigge efter maskiner med energiklasse A+++, når du gerne vil have vaskemaskiner som ligger i de højere lag af priser på vaskemaskiner. Samtidig er der også noget med hvor mange kg. Vaskemaskinen kan klare pr. gang – hvilket vi kommer til nu.

Hvor mange kg. Tøj kan vaskemaskinen klare

Der kan være stor forskel fra familie til familie, og fra person til person, hvad angår behovet for at vaske tøj. Her kan der igen være en prisfaktor, for jo flere kg. Tøj vaskemaskinen kan klare, jo højere bliver prisen som regel også. Langt de fleste vaskemaskiner du kan investere i online, vil have en kapacitet på mellem 5-8 kg. Vasketøj. Jo mere vasketøj du kan vaske ad gangen, jo færre vaske skal du bruge.

Når du kigger på de forskellige mærker, er der en lang række af muligheder for at finde gode vaskemaskiner, som vil passe til dit behov. Det er ikke nødvendigvis alle, der er i energiklasse A+++ – og det gælder uanset om du vælger Miele, LG, Bosch eller et af de mange andre mærker. Det er også grunden til at der bliver lavet en lang række af tests, hvor du ofte får flere fordele ved at gå efter en testvinder.

Netop testvindere fra en længere periode, er hvad du vil finde her efterfølgende, for det er vigtigt for dig at vide, hvorfor du lige præcis skal vælge den og den vaskemaskine, så læs endelig med, og bliv klogere på dit valg af vaskemaskiner.

Vaskemaskiner og testvindere

Der bliver hvert år lavet en lang række af undersøgelser, hvor vaskemaskiner er en af de mest populære. Det er også en af de vigtigste hårde hvidevarer i mange familier, så det er let at forstå. Hvor vil din familie for eksempel være, hvis de er så uheldige, at de ikke lige kan få fat på en ny vaskemaskine.

Mange kigger på bedst i test fra TÆNK, der er et forbrugermagasin, som går meget grundigt til værks, og de har en lang række af parametre, deres vaskemaskiner bliver målt på. Det er blandt andet hvor mange kg. Tøj, der kan være i en vask, hvilken energiklasse vaskemaskinen har, og her bliver der for det mest brugt vaskemaskiner med energimærkning A+, A++ og A+++. En lang række af de andre parametre er blandt andet centrifugeringsevnen, vand- og strømforbrug, tidsforbruget på vasken, brugervenligheden og støj.

Et af de mærkater som de forskellige testvindere har fået på, er det grønne TÆNK – bedst i test – der nærmest ligner et stempel. Det er ikke til at komme uden om, at det er gode maskiner du får, og derfor er de også interessante at få endnu mere at vide om. Går du efter de bedste maskiner, er det lige du finder dem – så glæd dig til at finde den vaskemaskine, som passer til dit behov.

Testvinder TÆNK – Bedst i Test

Når du skal i gang med at kigge efter vaskemaskiner, er det slet ikke sikkert du kender til TÆNk, og det er en vigtig kilde, for de er meget grundige i deres anmeldelser. Det gør dem til en god kapacitet inden for området, og derfor finder du også linket til dem lige her.

Der er taget udgangspunkt i maskiner fra LG, Bosch, Siemens og Miele i gennemgangen af testvindere, som du kan overveje at investere i. Vi kan lige så godt kaste os ud i det, og kigge på den første vaskemaskine, som bliver en Siemens vaskemaskine, der var TÆNK – Bedst i test apr. 2014.

Siemens WM16S465DN – Testvinder

 • Energiklasse: A+++
 • Vaskekapacitet: 8 kg
 • Centrifugeringshastighed: 1600 omdr./minut
 • Motortype: Kulfri
 • Timer-funktion: Ja

Når du kigger på hvad du får af vaskemaskine her, er det som at slå flere slag på en gang. Du får nemlig muligheden for at vaske på den halve tid, med den halve energi, og tromlen som følger med er god til beskyttelse af selv de mest sarte tøjstykker. Med den glatte overflade i tromlen, har du mulighed for at vaske silke og andre sarte tøjstykker, uden at du skal være nervøs for om det bliver ødelagt, når det skal centrifugeres.

Motoren er støjsvag og meget energivenlig, hvilket også A+++ energiklassen giver udtryk for. Når du så samtidig har programmet Water Perfect Programmer med, sikrer du, at der ikke bliver brugt mere vand en højst nødvendigt. Du kan aktivt gå ind og træffe et valg om at spare på miljøet, eller spare på pengene – alt efter hvilken typen vask du vælger på maskinen – det er VarioPerfect programmet, der er med til at afgøre dette.

Du får altså en vaskemaskine, der har den bedste energiklasse A+++, du får en vaskemaskine med mange forskelige programmer, og en vaskemaskine som er støjsvag og energivenlig – det er effektivt og til at forstå. Vil du have en vaskemaskine i absolut god kvalitet, er der mulighed for at vælge din Siemens vaskemaskine her.

En lidt ældre Testvinder

Kigger vi et par år tilbage, mere eksakt april 2011, havde LG en fantastisk testvinder med i TÆNK. Navnet på den er LG F1480QDS og de tekniske specifikationer på den, finder du også lige her.

 • Energiklasse: A+++
 • Vaskekapacitet: 7 kg
 • Centrifugeringshastighed: 1400 omdr./minut
 • Motortype: Kulfri
 • Timer-funktion: Ja

Når du går i gang med at vælge vaskemaskine, er det stadigvæk ikke til at komme uden om denne maskine, der blev valgt som den bedste i 2011 fra TÆNK. Det er en meget energibesparende vaskemaskine fra mærket LG, der var testvinder i april 2011, og det er ikke mindst på grund af det lave energiforbrug samt vandforbrug, der altid tilpasser sig de kg. Vasketøj, du har puttet ind i maskinen.

Kigger du på hvor god centrifugen er i vaskemaskinen, vil du opdage at den er aldeles effektiv. For når du er færdig med at vaske tøjet og skal tage det ud af vaskemaskinen, er det bearbejdet så godt, at der kun er en restfugtighed på 44% tilbage. Det betyder at du også sparer penge når det gælder tørringen af tøjet.

Nu kan det måske godt bekymre en, at den er så god til at spare på vandet, og strømmen, at den ikke fjerner snavsen effektivt. Det skal du slet ikke være nervøs for. Kigger du på dampfunktionen i LG F1480QDS – vil du opleve at den er yderst fleskibel og kan fjerne selv de sværeste pletter. Dampen trænger nemlig helt ind i tøjets fibre, og får derved løsnet pletter og snavs.

En ekstra smart funktion maskinen har, som du bliver overrasket over, har faktisk også med dampfunktionen at gøre. Det er muligt at lave et program, der på 15 min. Gør tøjet glat og så er det stort set ikke nødvendigt at bruge strygejern mv. for at gøre tøjet glat.

Det lave forbrug – god til store familier

Når der er et lavt forbrug af strøm og vand, og du har behov for mange vaske, er det noget som mange børnefamilier vil være glade for. Det er blandt andet på baggrund af det lave forbrug og de mange individuelle programmer, som gør det til en drøm for dig, at bruge den, at den er blevet kåret som testvinder hos TÆNK – Bedst i Test.

Bosch vil også lege med

Det er ikke kun LG og Siemens der kan være med, når det gælder testvindere fra TÆNK. Bosch har også lavet flere modeller, som er rigtig godt med, og en af de modeller vil du finde her på siden, og den gør det rigtig godt. Bosch WAY32890SN er navnet på den og du kan forvente en vaskemaskine, hvor tingene er i orden.

 • Energiklasse: A+++
 • Vaskekapacitet: 8 kg
 • Centrifugeringshastighed: 1600 omdr./minut
 • Motortype: Kulfri

Med denne model er Bosch godt med i toppen af vaskemaskiner, som er udstyret med energiklasse A+++. Samtidig er det en testvinder som ikke er til at komme uden om, da den har flere gode funktioner, du vil kunne lide. En af de ting som Bosch har med er EcoSilence Drive, hvilket betyder at du får en vaskemaskine med en meget stille og energibesparende motor, der har 10 års garanti.

Tromlen i denne vaskemaskine har en specielt struktur, der nærmest er dråbeformet. Det giver mindre slid på dit tøj, som kan holde til at blive vasket igen og igen uden at det kan ses på det. Det kan gøre en stor forskel, når du har mulighed for at vaske 8 kg. Tøj ad gangen – hvilket du skal huske – for det er langt fra alle maskiner, som giver dig denne mulighed.

Når du ydermere får i-Dos teknologien med også, hvor du blot skal putte sæbe i beholderen, og maskinen så sørger for resten, kan du blot læne dig tilbage og vide, at det er den rigtige mængde sæbe, der bliver doseret hver eneste gang. Det er velkendt at mange danskere faktisk overdoserer, hvilket du kommer til at slippe for med denne Bosch vaskemaskine.

Dette er ikke den bedst kendte testvinder, alligevel skal den have god kredit, for det er en yderst brugbar vaskemaskine fra Bosch du finder her – også med tanke på 8 kg. Vasketøj ad gangen, specielt hvis du er en del af en større familie.

Miele – lækker og funktionel vaskemaskine

Her finder du endnu en testvinder fra TÆNK – Bedst i Test – der har fået flere gode anmeldelser fra folk, som har investeret i den. Det er fantastisk at få gode anmeldelser, for det er noget som folk kan relatere til. Her kommer først de vigtigste produktinformationer om Miele W 5741:

 • Energiklasse: A+++
 • Vaskekapacitet: 7 kg
 • Centrifugeringshastighed: 1400 omdr./minut
 • Motortype: Traditionel
 • Timer-funktion: Nej

Når du får mulighed for at vælge mellem flere forskellige maskiner, kan det nogle gange være prisen, der er afgørende. Ser du så hvad du får, når du kigger på Miele kontra andre vaskemaskiner, vil du altid finde et funktionelt og lækkert design, og resten af produktinformationerne er heller ikke dårlige.

Prisen på denne maskine er blandt de lavere, og du får stadigvæk en vaskemaskine med energiklasse A, der har fået flere gode anmeldelser. Det er værd at tage med, når du kigger på det store billede. I og med at det er energiklasse A+++ du finder maskinen i her, er du sikker på et lavt energiforbrug, så strømforbruget og vandforbruget hører til i den lave ende.

De mange forskellige programmer gør det let at vælge hvad du skal bruge, alt efter hvad det er du vasker. Der er kogevask, finvask, specielle vaske til jeans og andet tøj, og der er selvfølgelig også programmer til tøj som skal stryges. Det gør at dit tøj kan holde længere, når det får den rigtige vask.

Tromlen i vaskemaskinen er utrolig skånsom mod tøjet, og det gør at det også bliver beskyttet under centrifugering. Under de forskellige test vaskemaskinen har været med i, viser det sig, at tromlen er blandt de mest skånsomme.

En af de andre teknologier i denne vaskemaskine, er det automatiske renseprogram, som giver sæbeskuffen en ordentlig rengøring helt automatisk. Det gør at der ikke opstår bakterier eller at tøjet vaskes med gamle sæberester – hvilket er noget som har givet gode anmeldelser flere steder.

Vælger du Miele kan du regne med at få en god funktionel vaskemaskine til en fordelagtig pris. Med de 7 kg. Kapacitet, er det nok til de fleste familier. Du kan vælge din nye Miele vaskemaskine lige her.

Testvinder 2014 – vaskemaskiner

Med de mange forskellige mærker er det godt at se, at der er noget at komme efter ved stort set alle mærker. Det gør det til en fornøjelse at vælge vaskemaskiner, for du kan altid være sikker på at finde den model du gerne vil have. Uanset om du er alene, bor sammen med en eller har børn, er der en model til dig.

Sammen med de mange anmeldelser du har mulighed for at finde på nettet, vil det være muligt at se hvad andre mener om de forskellige vaskemaskiner, uanset om det er fra Miele, Bosch, LG eller en af de andre producenter, er det altid muligt at finde en testvinder som passer til dig.

Husk når du køber vaskemaskine

Det hele handler ikke altid om testvindere, de forskellige mærker eller hvor mange anmeldelser de forskellige vaskemaskiner har fået. Det handler også om hvad du prioriterer i forhold til dine behov. Det er dog samtidig ikke til at komme uden om, at det altid er en god idé at skele efter hvilke erfaringer andre har med forskellige maskiner.

Jo mere elektronik, og jo flere præcise programmer til dit tøj du kan få, jo mere skånsom vil den valgte vaskemaskine ofte være ved dit tøj. Det er typisk et af de parametre, som de forskellige testvindere bliver målt på. Så er der selvfølgelig energiklasse – hvor A+++ er det bedste og D er det dårligste. Her vil du ud fra mange anmeldelser se, at det vil være godt at vælge vaskemaskiner fra A+ og opad – da de sparer mest på både miljøet og strømforbruget.

Designmæssigt er der mange små forskelle mærkerne imellem, og det er noget som du helt sikkert ser, når du kigger på de forskellige modeller. Hvor stor en betydning det har, er nok mest udseendemæssigt – for det har sjældent noget at gøre med hvad det er vaskemaskinen kan.

TÆNK – test og vælg vaskemaskine

Du skal bruge noget tid på at vælge din vaskemaskine og ikke bare vælge den første og bedste du kommer forbi. Det er altid et godt udgangspunkt at se på de mange modeller som TÆNK har testet. Går du igennem de forskellige testvindere, vil der være mulighed for at finde rigtig mange gode vaskemaskiner, og selv om vi siger 2014 – er der også et par ældre modeller, som stadigvæk er interessante, på grund af det de kan, og at de netop stadigvæk er energibesparende.

Vælg den vaskemaskine som passer til dit eller jeres behov – du har fået mulighed for at finde nogle af dem her på siden – som alle er testvindere – samtidig ved du også hvad du skal kigge efter.

Kom i gang allerede i dag – vælg din vaskemaskine på nettet – det kan altid betale sig.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 44
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 57