Billige mobiler – Mobiltelefoner tilbud – Køb ny mobil med touchscreen

Gå direkte til tilbudet »

    

På denne side finder du gode råd og kyndig vejledning i at udvælge den rigtige mobiltelefon, som passer dig.

Du vil også finde grundlæggende regler for hvor du skal vælge at købe din nye mobil. Det er  – som man sikker ved – ikke lige meget hvor man køber en billig mobil. Nogle firmaer og teleselskaber har nemlig langt bedre kundeservice, leveringstid og reklamationsafdelinger end andre, som i sidste ende kan gøre at det billigste for dig måske var at give lidt flere penge for mobiltelefonen og købe den et andet sted end det billigste.

Stil krav til din nye mobiltelefon

Det er meget vigtigt at du som forbruger stiller nogle krav når du ser på billige mobiler. At det er billige er jo godt for penge pungen, men du skal samtidig også være sikker på at telefonen kan de ting du ønsker og er af en god kvalitet – Lavet af de rette materialer. Her under finder du en liste over nogle væsentlige punkter i forbindelse med køb af mobil. En ny mobil skal som minimum indeholde flere af følgende ting:

 • Et godt kamera – Det hele startede med kameraet, som private kunne bruge. Efter mange får med film fremkaldelse stillede vi et nyt krav. Vi ville have billederne digitalt med det samme. Dog er vi ligeså stille ved, at vende os af med digitalkameraet (I forbindelse med billeder på private ferie, i hverdagen og ligenende) og tage det som en selvfølge, at ens mobiltelefon kan tage perfekte billeder af alle de sjove, uheldige og dejlige situationer der kan forekommer i vores hverdag og som vi elsker at dele med vores venner og familie.
 • Wifi, 3g og internet – Internet var noget man først prøvede i skolen eller på arbejdspladsen, dog kom det hurtigt ind i varmen hos mennesker over hele verden. Efterfølgende er vores mobiltelefoner blevet så supercomputere, som kan gå billigt på internettet overalt på kloden! Derfor skal din mobil have wifi, 3g og alt det andet. Stil krav. Internet på mobilen er vigtigt.
 • En stor hukommelse og mange ram – Desto flere funktioner nye mobiltelefoner får, desto mere plads er der behov for til, at lagre alle ens billeder, kontakter, indstillinger og mange tusinde SMS beskeder. Selv de billige mobiler får større og større hukommelse og flere og flere ram (Ja, man er nemlig begyndt at snakke ram i de nyeste mobiltelefoner og de har allerede flere end de første private computere).
 • En stor og god skræm (Gerne med Touchscreen) – Efterhånden som mobiltelefonerne er blevet mindre og skærmen er blevet større er producenterne af mobiltelefoner blevet bedre og bedre til at opfylde vores krav om en lille telefon med en stor skærm, som skal kunne vise billeder og videoer i alle farver. En helt ny finesse, som folk er meget lune på er touch screen, som bliver indarbejdet i efterhånden flere og flere nye mobiltelefoner.
 • Et hav af tilpasningsmuligheder – Så man kan få en ny mobil som passer til ens personlighed. Det er jo træls, at gå rundt med en telefon, der har en personlighed som en rocker, mens man selv har en personlighed som en hippie.
 • Et kanonflot design – En ny mobil skal leve op til alle vores forventninger om funktionalitet og det kan give nogle komplikationer i forhold til designet, da man helst vil have et stilrent og kanonflot design. Tog er vi så heldige at mobilselskaberne har nogle af verdens bedste brugervenlighedseksperter og designere ansat, så man i næsten alle tilfælde får et lækkert design med god funktionalitet. Derfor kan du roligt købe en billig mobiltelefon. Designet skal blot holdes så simpelt som overhovedet muligt, men samtidig skal det være behageligt for øjnene og passe i håndens form.

Billige mobiler

Der findes rigtig mange sider online som kan hjælpe med at finde billige mobiler og vi vil meget snart samle en stort linkguide, så du kan få et godt tilbud på en ny mobil.

Gå direkte til tilbudet »

    

2 Comments »

 1. Comment by Lukas | MobilUdvalg.dk — 6. februar 2010 @ 01:03

  Er du sikker på, at Telmore er det billigste sted at købe mobiltelefoner? Jeg synes, at det er sjældent, at de har det billigste tilbud nu om dage.

  Når jeg køber mobil plejer jeg at købe den med den mindste mindstepris over 6 mdr. og så bare regne den månedlige ydelse, som en form for afbetaling.

  Mvh.
  Lukas

 2. Comment by admin — 8. februar 2010 @ 22:09

  Hej Lukas

  Jeg har intet sted skrevet at telmore er billigst. Jeg forslår at man ikke køber det billigste sted, da man sikker får meget bøvl der vil gøre at det bliver dyre. Derfor mener jeg at telmore vil være billigst i længden, både på penge og frustrationer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment