Børnecykler på nettet – Køb billige børnecykler

…på billige børnecykler og cykler til børn.

Jeg har tidligere skrevet lidt om Cykel Partner, hvor jeg arbjder og gør det nu igen. For vi har lavet en masse skide gode tilbud på børnecykler og cykler til børn.

Børn kan godt lide farverige cykler, som har et eller andet tema og den slags børnecykler har Cykel Partner en del af.

Billige børnecykler

Alle de børncykler som sælges af Cykel Partner har gennemgået en omfattende funktionalitets- og holdbarhedstest for at blive godkendt til det danske marked og til netop dit barn. Det er meget vigtig at en børnecykel er sikker for barnet, derfor er kvalitetskravene skyhøje når man taler cykler til børn.

Børnecykler der er lavet til børn

Det bliver solgt rigtig mange cykler til børn, de er af gode grunde allesammen lavet af voksne, men tit er de desværre ikke testet på børn før de sendes i produktion. Derfor har vi hos Cykel Partner sørget for kun at sælge de børnecykler, som vi har gode erfaringer med og som vi får gode tilbagemeldelser fra kunderne på.

En børnecykel er en god start på livet! Den udvikler barnets motorik og hjælper med at fremme børnenes intelligens.

Børnecykler i alle størrelser

Cykel Partner har altid et stort udvalg af børnecykler i alle størrelser, både cykler i 12″, 16″ og 18″ til både drenge og piger.

Forskellige eksempler på børnecykler fra Cykel Partner:

  • Drengecykel 12″
  • Drengecykel 16″
  • Drengecykel 18″
  • Pigecykel 12″
  • Pigecykel 16″
  • Pigecykel 18″

Kommer man op over 18″ størrelsen, så kaldes cykeltypen for juniorcykler.

Størrelse på børnecykel

Endelig kommer vi til noget af det meget vigtige, nemlig at barnet får den rigtige cykelstørrelse. Her vil jeg anbefale dig at kigge forbi www.bikesize.dk, som har en rigtig god udregningsmodel til cykelstørrelser.

Hav en super dag og god jagt efter den rette børnecykel! Jeg håber jeg har gjort valget lidt nemmere for dig  (Hint: Start med at kigge forbi cykelpartner.dk og find det gode tilbud på børnecykler).

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 44
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 57