Stein Bagger IT Factory – Læs alt om Stein Bagger

Du har sikker snart fattet det, ikke? Stein Bagger har snydt sig til en helveds masse penge gennem hans firma IT Factory og nu har en helveds masse mennesker ondt i røven. Jeg kan på sin vis godt forstå dem. Stein Bagger har snydt dem for rigtig mange penge nogen siger op mod en milliard kroner. Men det er fandme bankerne og virksomhedernes egen skyld.

Stein Bagger har blot gjort det, som andre ikke troede var muligt. Jeg ser det på lidt forskellige planer:

Stein Bagger ryger i fængsel i otte år. Hans års løn lyder på 200.000.000, såfremt han har snydt for 1 milliard. Det giver også 23540 i timeløn!!!! Jeg ville gerne se det grin Stein Bagger har på sit fjæs – Om han så ryger ind eller ej. Bare renterne er jo enorme.

Stein Bagger har snydt en masse via IT Factory, det skaber en masse debat, som fører til nye lov. Disse nye lov og vedtægter medfølger, at man i fremtiden ikke kan lave det samme som Stein Bagger gjorde, men ved du hvad? Der skal nok være en anden end Stein Bagger (Han har jo penge nok nu), som finder en endnu bedre fidus og laver endnu flere penge.

Jeg misunder Stein Bagger lidt. Det er gør vi alle vel. Jeg synes det er forkert det han har gjort, men han har givet os allesammen tørt på.

En masse ansatte i IT Factory er blevet snydt, eller er de? Der var vist nok 120 millioner tilbage i IT Factory, som i første omgang får til IT factorys ansatte!!! Der er 45 ansatte, det er altså 2,6 million til hver! For de penge skulle jeg da nok holde hæft, især hvis jeg aldrig kunne sigtes som medskyldig. Så om IT Factorys medarbejder vidste hvad der skete eller ej, så har de vel også lavet nogle gode penge.

Dette indlæg er kun skrevet for søgemaskineoptimering på Stein Bagger og IT Factory. Netop IT Factory er Danmarks mest omtalte virksomhed og Stein Bagger er Danmarks mest omtalte mand. Til sammen giver IT Factory og Stein Bagger et stort kup, ligesom Olsenbanden ville have udtænkt det. Stein Bagger førte blot sin plan, modsat Olsenbanden, ud i livet via IT Factory og denne virksomheds medarbejder.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 44
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 57