Tjen flere penge – Overvej dit reklame valg!

Når man tjener penge på internettet er det ikke helt ligegyldigt hvilke reklamer man lægger ind på sin hjemmeside eller blog. Der skal nogle overvejelser til, både etisk, men også i forhold til placering af annoncerne.

Dette indlæg forudsætter at du allerede har en del besøgende på din hjemmeside. Det er nemlig dumt at lægge reklamer og annoncer på sit website, hvis man endnu ikke har nogen besøgende. En hjemmeside med relevant indhold og overvejede reklamer vægtes højere, af brugerne, end en hjemmeside med relevant indhold og mange reklamer. Hvis du endnu ikke har mange besøgende, brude du læse mine indlæg om trafikboosts, herunder specielt indlægget hvor jeg beskriver hvordan man får mere trafik til hjemmesiden, ved at skrive om hotte emner.

Til dig der allerede har besøgende: Overvej dit reklame valg! Passer dine reklamer med dit indhold? Reklamer for dyrefodder passer ikke på en hjemmeside om billige rejser. Rejse reklamer passer ikke på en hjemmeside om internet udvikling. Du kan godt se hvor jeg vil hen, ikke?

Det er ikke så svært igen, det tager bare lidt ekstra tid, at overveje alt sit reklamemateriale, men i sidste ende kan det nem betale sig, da du hurtigt kommer til at tjene flere penge.

Jeg har for eksempel relevante reklamer her på siden. Jeg skriver om at tjene penge og jeg har reklamer for hvordan man kommer til at tjene penge. Det er ganske simpelt. Når en bruger besøger din hjemmeside og du har relaterede reklamer, altså reklamer som har en rød tråd gennem din hjemmesides indhold, så tjener du automatisk flere penge.

1 kommentar »

  1. Kommentar by Casper — 21. januar 2010 @ 00:01

    Spændende og relevant læsning. Min erfaring siger mig, at man typisk også skal prøve forskelligt bannermateriale af, da der kan være stor forskel på konventeringen på de enkelte bannere.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 44
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/c/9/woox.dk/httpd.www/wp-content/themes/IxoraGreen/comments.php on line 57